baks 24.7 är vår digitala lösning för redovisning där du som företagare själv väljer hur mycket eller lite du vill sköta av ditt företags ekonomi. Tjänsten är webbaserad och du kan enkelt hantera det mesta via din smartphone. Det gör arbetet effektivt och du får dessutom en rad fördelar:

  • Inga installationer eller uppdateringar av programvaror.
  • Åtkomst till ditt företags siffror oavsett vilken enhet du använder.
  • Tydliga grafer över ditt bolags ekonomi som vi anpassat efter din verksamhet – det gör det enkelt att förstå ditt bolags ekonomi.
  • Möjlighet att fakturera direkt via din smartphone när du är färdig med ett arbete. Du kan också koppla på offert eller order vid behov.
  • Kommunicera enkelt med oss på baks genom din smartphone genom att skicka anteckningar och meddelanden.

Så här använder du baks 24.7

Leverantörsfakturor

Du kan hantera leverantörsfakturor på tre olika sätt – via mobilscanner, en fullskalig scanningslösning eller elektroniskt via e-faktura. Beroende på om ditt företag har stora volymer av leverantörsfakturor eller behov av attestering hjälper vi dig att välja den lösning som passar bäst och är mest prisvärd. Eftersom underlagen kommer in mer frekvent i ekonomisystemet får du dina siffror i realtid och en bättre koll på företagets ekonomi.

Kvitton

Kvitton fotograferar du enkelt med appen och noterar om du till exempel ätit lunch med en kund eller leverantör. Tänk på att alla kvitton fortfarande måste sparas i originalformat.

Kundfakturor

Genom att göra din fakturering i Visma eEkonomi så samlar vi hela företagets ekonomi i ett och samma system. Bokföringen blir rationell och eEkonomi har stöd för ROT/RUT, MOSS, omvänd skattskyldighet, kund-, leverantör- och artikelstatistik, kreditupplysningar, anmärkningskontroller med mera. Det är riktigt komplett!

För att du ska komma igång smidigt lägger vi upp kontoplaner, artiklar, fakturamall och allt annat som behövs. Du och dina kollegor får också en snabbutbildning i hur faktureringen fungerar. Du kan sedan fakturera via mobilen, surfplatta eller från en dator. Har du behov av offert/order så finns det som tilläggsmoduler till tjänsten.

Löpande redovisning

I Visma eEkonomi kan sedan din personliga kontaktperson på baks & co sköta all löpande redovisning för bolaget – du bestämmer hur mycket eller lite du vill att vi ska ta hand om!

Löner och reseräkningar

Se lönespecifikationen direkt i telefonen och hantera det mesta av dina reseräkningar, utlägg och milersättningar direkt i din smartphone. Vi hjälper dig att sätta upp nödvändiga rutiner och attestflöden så att hanteringen av löner och reseräkningar går riktigt smidigt!

Rapporter…? Ekonomiöversikt!

Du har alltid koll på företagets ekonomi i tjänsten Ekonomiöversikt. Den uppdateras varje månadsslut och visar bolagets utveckling i tydliga grafer och nyckeltal. Vill du gå på djupet kan du till och med plocka upp enskilda verifikat, inscannade leverantörsfakturor och kvitton i din mobil eller dator. Du bestämmer vilka som ska ha tillgång till Ekonomiöversikt och vi hjälper dig sätta upp inloggningarna dit kostnadsfritt.
Har du behov att jobba med budget hjälper vi dig även med detta i tjänsten. Du kommer då få tydliga rapporter som jämför mot budget eller föregående år. Som pricken över i kommenterar vi på baks & co dina siffror löpande i Ekonomiöversikt – handfasta tips om vad som avviker och vad du bör prioritera för att vidareutveckla ditt företag!

Välkommen till baks 24.7!

Skräddarsytt för din verksamhet – till fast pris!

Fyll i dina företagsuppgifter nedan så ger vi dig ett förslag på baks 24.7 för ditt företag med fast månadskostnad – helt förutsättningslöst.

För– och efternamn*

Företagsnamn*

Telefonummer*

E-postadress*

Bransch*

Bolagsform*


Meddelande

Boka möte & offertförfråga

Boka konsultationsmöte - Vi identifierar dina behov!

Vi vill gärna träffa dig! Boka ett förutsättningslöst möte eller skicka en offertförfrågan.
Boka möte & offertförfråga