Med bara dagar kvar på året kan vi se tillbaka på många spännande uppdrag, kunder som vuxit och utvecklats och en bransch som digitaliseras snabbt.

Vi blev utsedda till Årets Framtidsbyrå 2018 av vår branschorganisation FAR. Något vi är mycket stolta över. I början av året gick K.A.N. Ekonomi in i baks & co i Vimmerby och blev i samma vända Årets tillväxtbyrå 2018 i Kalmar län – vilket team vi blev Vimmerby! Även nomineringarna duggade tätt över byrån, som Företagarnas pris i Visma Accounting Awards och Årets tillväxtbyrå i länet. All denna uppmärksamhet är väldigt smickrande och ett litet kvitto på att vi gör något rätt!

Under året har byrån vuxit och passerat 50 medarbetare. Det är härligt att få nya arbetskamrater – det ger oss inte bara mer resurser utan nya insikter och kompetenser. Samtidigt som vi växer i numerär växer vi med kompetensutveckling inom företaget, som Fridolf Gustavsson på Linköpingskontoret som utbildat sig inom baks och klarat provet till auktoriserad revisor! Eller de fyra medarbetarna som nyligen gjort testet för att bli auktoriserade redovisningskonsulter – mer om det längre fram.

Nu önskar vi er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!