Vi är inte som alla andra.
Vi är mer som du.

Det är viktigt att lära känna sin revisor. Och långa relationer kräver att man har mycket gemensamt. Som kund ska du inte försvinna i mängden, och du ska känna att din revisor har den kapacitet som krävs för att ge dig den bästa servicen.

Vi är den alldeles lagom stora revisorn med det stora företagets breda tjänsteutbud och det lilla företagets personliga omsorg om varje kund. Och framför allt, en revisor som har stora kunskaper i vad det innebär att driva ett företag, och vilka utmaningar man ställs inför. För vi på baks & co har också varit där – och tagit drömmen om ett företag och gjort den till verklighet. Precis som du.

Att förverkliga drömmar.
Det är vår verklighet.

baks & co är ca 50 medarbetare. Vi har kontor i Tranås, Vimmerby, Linköping och Eksjö. Vår vision handlar inte så mycket om att vi själva ska uppnå någonting. Den handlar mer om vad vi kan hjälpa dig att uppnå. Din dröm kanske är att starta ett nytt företag från grunden? Eller är du kanske redo att expandera och utveckla din verksamhet till nya, högre nivåer? Är ditt mål helt enkelt en trygg vardag för dig och dina anställda? Vad du än drömmer om, kan baks & co hjälpa dig att uppnå det.

Vi erbjuder ekonomiska tjänster till företag och företagare så att dessa ska bli framgångsrika och känna trygghet. Vi har ett stort kundengagemang, hög kompetens och jobbar aktivt med kontinuerlig vidareutbildning. Vi hade inte varit där vi är idag utan att anstränga oss lite extra för att ha en god relation till våra kunder, ligga steget före och arbeta proaktivt. Därför kan vi alltid erbjuda rätt tjänster och insatser för dig och dina unika behov, och du kan alltid vara säker på att vi levererar i rätt tid.

om_oss

Boka möte & offertförfråga

Boka konsultationsmöte - Vi identifierar dina behov!

Vi vill gärna träffa dig! Boka ett förutsättningslöst möte eller skicka en offertförfrågan.
Boka möte & offertförfråga